Allegro IT ApS

2023-03-22

Import af MobilePay betalinger – det er da nemt!

Sidder du og bakser med import af MobilePay betalinger? Er det et problem at matche nye betalinger til tidligere betalinger fra samme betaler? Skal du indberette fradragsberettigede gaver til skat, så du skal overføre CPR nummer fra kommentarerne kunde kortet? Hvis det er noget du bakser med så kontakt os. Vi kan hjælpe.

Allegro IT ApS har udviklet en import funktion af MobilePay betalinger til FriendPay for Kobborg Consult. Funktionen er lavet sådan at CSV filen der udtrækkes fra MobilePay placeres i en bestemt mappe. Derefter klikkes der på en knap i systemet og filen eller filerne indlæses. Kommentarer bliver scannet for CPR numre, og hvis de findes så tilføjes CPR nummer og fødselsdag til kunde kortet.

Efter importen køres der en process som analysere de nye betalinger, og matcher them til tidligere betalinger, sådan at der ikke laves dubletter af betalerne. Dette kan gøres ved matching på Mobil nummer, navn og evt. CPR nummer.

Hvis der ikke er nogen match, oprettes en ny betaler. Hvis der findes et match, forbindes der til denne betaler. Hvis der findes flere matches sættes betalingen til manuel håndtering.

Hele processen er automatiseret og kræver kun at filerne bliver placeret i den rigtige mappe.

Kunne du tænke dig en lignende funktion i dit system. Det kunne f.eks. være en hjemmeside hvor man uploader filen fra MobilePay, som så konvertere den til det output format som du skal bruge. Eller det kunne være en service som overvåger en fil mappe og konvertere de filer der ligges i den. Dette kunne kombineres med cloud services som DropBox eller OneDrive.

Kontakt os og hør hvordan.

Del dette indlæg